Blog

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések
27
Okt

Kedvezményezett neve: Bokatex Zoknikötő Kft.

Felhívás keretében igényelt kölcsön: 25.000.000 Ft

Projekt azonosítószáma: GINOP-8.3.5-18/B Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram

Szerződés száma: H-EKTG2/110967/2023/301424/001

A forgóeszköz finanszírozás tartalmának rövid bemutatása: A projekt keretében a Bokatex Kft. a forgóeszköz hitel felvételével működési költségeket tudott megfinanszírozni, ezzel biztosítva likviditását.

Viszonteladóknak
17
Márc

Tisztelt Kereskedő!

Ha viszonteladónk szeretne lenni, kérjük olvassa el az alábbi információkat.

  1. Regisztráljon oldalunkon, kérjük adja meg adószámát is.
  2. A jóváhagyást követően láthatja a nagykereskedelmi bruttó árakat.
  3. Amennyiben termékeinket szeretné személyesen megtekinteni, várjuk Önt üzemünkben Gyulán.
  4. Új partner regisztrálása esetén nincs lehetőség utólagos utalásra, kizárólag rendszeres kapcsolatot és egyedi megállapodást követően.
  5. Bármilyen kérdés esetén keressen minket: info@bokatex.hu
Bemutatkozás
26
Dec

Magyar gyártóként arra törekszünk, hogy a nehéz piaci viszonyok és a sokszor rossz minőségű külföldi termékek áradatával szemben megtartsuk a kiváló minőséget.

Termékeink kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, az orrlezárást kézi láncolással oldjuk meg, megerősített sarok, jó nedvszívó képesség és egyben szellőzés jellemzi zoknijainkat és harisnyáinkat. Folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, figyelembe véve a vásárlói visszajelzéseket, igényeket.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

 

Cégünkről
01
Jan

A 19. század végétől a zokni kötésnek nagy hagyományai voltak Gyulán, de a rendszerváltás után a harisnyagyár megszűnt. A 90 éven keresztül működött nagy gyárból nem sok maradt, ám amit megörököltünk, az sem kevés: a hagyomány tisztelete, a kreatív tudás és a tapasztalat. Ezekre alapozva alakult meg 1990-ben a Bokatex Kft. családi vállalkozásként.