Átlagos értékelés:
4,3 (3 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Emília
Emília
2023.02.03
Szerencsére korábban rátaláltam erre a termékre, férjem azt mondta, hogy ilyen, minden szempontból tökéletes zoknija még nem volt. Nagyon örülök, hogy ismét elérhető.
Bokatex Kft.
Bokatex Kft.
2023.01.19
A Vadász pamut plüss zoknijaink az egyik legnépszerűbb termékünk, mely minden széria legyártása után hamar elfogynak. Mivel színes fonalból készülnek ezek a zoknik, az utóbbi időben jelentkező alapanyag ellátási nehézségek miatt, nem készült több méretben, most csak 41-43-as. Ezért írtuk ki, hogy 'amíg a készlet tart'.
A zokni mérete mosással valóban összébb megy, de a használat során újra felveszi a láb méretét, a lycra tartalomnak köszönhetően. Eddig csak pozitív véleménnyel találkoztunk, sokan hordjuk ezt a zoknit, főleg hideg időben és ezért továbbra is meleg szívvel ajánljuk.
Üdvözlettel: Bokatex Kft.
Szűcs József
Szűcs József
2022.12.19
A 40 fokon végzett első mosás után a mérete látványosan kisebb lett legalább 2 méretszámmal, így a viselése már nem olyan kényelmes, mint eredetileg volt, annak ellenére, hogy a rugalmassága megmaradt. Nem ártott volna erről a várható következményről a termékismertetőben egy utalást tenni. Azt sem értem, hogy miért nem létezik pl. 43-46-os méretben? Férfi zokni méretben ez elvárható lenne. Az értékelésem emiatt csak egy jóindulatú közepes lehet.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: